A la venda les entrades per a l’obra teatral ‘Vida de peix… sense espines!’

Cartell de Vida de peix sense espines
Cartell de ‘Vida de peix… Sense espines!’. Font: Comú d’Encamp.

La Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà el proper 9 d’octubre, a les 21:30 h, l’obra teatral ‘Vida de Peix… sense espines!‘, una comèdia plena d’humor quotidià que forma part del cicle nacional de teatre programat enguany pel comú d’Encamp. Ja s’han posat a la venda les entrades per internet a comuencamp.ad

L’espectacle, ideat i dirigit per Mercè Comes, se centra en les converses que tenen les dues protagonistes, la Marcia i la Llúcia (interpretades per Rosa Andreu i la mateixa Comes), mentre es troben en la sala d’espera d’una consulta qualsevol. Aparentment, les paraules que creuen són per passar l’estona, però a poc a poc la situació es va tornant més complexa; fins que s’acaben endinsant en converses surrealistes que resulten ser tan reals com la vida mateixa.

L’obra va néixer l’any 2019, quan l’entitat Casino Prado de Sitges li va proposar a Comes participar en el Festival DONA, art en femení. En un inici, l’artista tenia la idea de fer un monòleg que recollís expressions, anècdotes i situacions còmiques viscudes en primera persona o agafades en préstec del seu cercle d’amistats. Però a poc a poc, la idea es va anar transformant en una representació teatral. Finalment, Comes va decidir contactar amb Rosa Andreu perquè l’acompanyés en l’escenari i l’ajudés a donar-li vida a la seva obra.

La proposta teatral va ser acollida amb molt entusiasme i des del seu inici s’ha representat en nombrosos teatres de Catalunya. Ara arriba a Encamp per fer passar una bona estona al públic i mostrar la desbordant imaginació de tots els que hi formen part.

Les entrades es poden comprar a través de la gina web del comú (www.comuencamp.ad) i tenen un cost de 12 euros.

L’obra completa el programa teatral que la corporació encampadana ha programat per enguany amb un seguit d’obres teatrals de producció nacional, musicals infantils i obres de renom internacional en col·laboració per exemple amb l’ambaixada francesa i espanyola, per disposar d’una àmplia oferta cultural per a tots els públics i a preus assequibles.

TOTES LES NOTÍCIES