Enguany els sopar es realitzarà al Prat Gran d’Encamp, a la zona del rellotge analemàtic, que s’engalanarà de forma especial per acollir els convidats, que prèviament hauran comprat el tiquet del sopar al departament de Cultura i Afers Socials al preu de 20 euros.

El menú de la vetllada consistirà en una amanida andorrana amb foie gras mi-cuit, magret casolà i vinagreta de fruits vermells, un xai d’Andorra al forn caramel·litzat amb xarop de pinya d’avet i un brownie de xocolata i nous amb crema anglesa. Tot l’àpat estarà acompanyat d’aigua, vi, cava i cafès.

En acabar el sopar farem baixar el menjar amb un ball de nit amb l’orquestra ‘La loca Histeria’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada