edgard-montella

Edgar Montellà (Speed Car) va iniciar la seva participació a la prova de Macael (Almeria) de manera espectacular. Va aconseguir el millor crono, 2’47”194, en el seu debut en la pujada però en la continuació un toc el va deixar fora de la competició en trencar el radiador del seu Speed Car.

A pesar l’incident va triomfar en la Fase A – CM, però no va tenir opció a reparar el seu vehicle i tornar a sortir a competir el diumenge (dia 30) en la Fase B.

L’Escuderia del Marmol va preparar per a la seva edició 2016 de la seva prova el traçat habitual, és a dir 4,300 km, amb un pendent mitjà del 7%, entre els punts quilomètrics 4 i 8,3, de la carretera Al-840.

En aquest recorregut, el centenar de pilots inscrits a la prova havien de completar una màniga d’entrenaments oficials i dos de carrera, s’escull la millor per a la classificació final de cada jornada.

Així doncs, es disputen dos meeting (anomenats fases) que puntuen per separat en la classificació del campionat andalús de l’especialitat.

El pilot que compta amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club es mostrava satisfet pel triomf: “Estic content amb el triomf entre els CM i la quarta posició de la classificació absoluta del primer dia, a més hem marcat el millor crono d’un CM de tot el cap de setmana. El toc forma part del risc que hi ha en les carreres, cal passar pàgina i començar a pensar a Sant Feliu, l’última cita del català”.

En opinió de Montellà, participar en la prova andalusa ha estat una gran experiència: “És una pujada molt bonica i a més amb un ambient fantàstic. Molta gent a les cunetes que no paren d’animar. No descarto tornar la temporada vinent, encara que, com he dit abans, ara toca pensar a Sant Feliu”.

Doncs el dissabte, dia 12 de novembre, en la carretera que uneix Riells del Fai i Sant Feliu de Codines es disputarà la 44a Pujada a Sant Feliu de Codines organitzada per l’Escuderia vall del Tenes.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada