No són temps bons per a Facebook. Almenys això és el que expliquen cada poc temps els mitjans de comunicació. Escàndols, crítiques a la seguretat, denúncies per la falta de rigor en la privacitat dels usuaris o condicions laborals qüestionables, són alguns dels assumptes que han perseguit últimament a la xarxa social més important del món.

No obstant això, quan es tracta d’analitzar les xifres d’usuaris que l’empresa registra, descobrim que cada dia que passa Facebook té un major impacte a nivell mundial. Segons dades de la mateixa empresa, la xarxa social ha acabat 2018 amb un total de 2.320 milions d’usuaris actius mensuals registrant un creixement del 9% respecte a l’exercici anual anterior.

Pel que fa als usuaris actius diaris, la xarxa social de Mark Zuckerberg aconsegueix que 1.520 milions de persones obrin cada dia el seu compte en la xarxa social.

Si tenim en compte que Facebook és més que Facebook perquè també posseeix Instagram, Whatsapp i Messenger, descobrim que cada mes 2.700 milions de persones es connecten a la constel·lació de xarxes socials.

Tot això es tradueix en diners: la companyia va registrar uns beneficis nets de 22.112 milions de dòlars durant l’any 2018 en el que suposa un increment del 38,8% dels beneficis. Això en termes de facturació suposa 55.838 milions de dòlars facturats en 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada