A divertir-se

Avui és un dia festiu. Oblida-ho tot i diverteix-te. Comparteix rialles infinites, moments eterns i escampa el teu millor somriure. No permetis que res dolent quedi albergat en el teu interior. Són moments per gaudir per fer una pausa de qualsevol preocupació. Vés al circ i gaudeix d’un altre món, passeja’t pels núvols, somia.

Mira la vida amb ulls d’enamorat, apassiona’t per tot. Vibra amb les persones que t’envolten. Vols sentir-te feliç? Vols veure el teu millor jo? Vols ser més atractiu ‘Vols…? No ho dubtis posa’t el teu millor somriure i comparteix-la. Surt a viure el teu dia. Distreu-te amb qualsevol cosa, entretén estirat a l’herba mirant les formes dels núvols, alegra als que t’envolten, campen per la teva vida i recrea’t en tot allò que et faci sentir feliç. Així ha de ser un dia divertit. Que res ni ningú t’impedeixi tenir dies així en la teva vida.

Dies que potser recordis o no però que amb tota seguretat sumen. Què sumen? Felicitat. Els comptes més importants que hem de portar a la nostra vida és la de sumar felicitat. Si al final del dia el balanç és positiu, això està bé. Si el balanç és positiu al final de la setmana, això és fantàstic, si el balanç és positiu al final del mes, això és per estar orgullós.

Si el balanç és positiu al final de l’any, això és fenomenal. Si el balanç és positiu al final de la vida. És que saps divertir-te.

TOTES LES NOTÍCIES