A disposició judicial un policia acusat de maltractar a un detingut

Un agent de policia ha passat a disposició judicial acusat de maltractament a un detingut. El cos d’ordre ha obert una investigació pels fets que van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge i ha suspès l’agent, que s’ha sotmès a un judici ràpid i ha estat inhabilitat. 

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge. La patrulla va ser requerida pels responsables d´una discoteca arran d´uns aldarulls. Un cop al lloc dels fets, els agents van detenir un dels implicats, que posteriorment hauria patit els maltractaments a les dependències policials. Unes hores més tard, i com a conseqüència de la gravetat dels fets, el cos d’ordre va confirmar que l´agent va ser detingut i posteriorment va passar a disposició judicial.

El policia s’ha sotmès a un judici ràpid, l’anomenada ordenança penal, i ha estat inhabilitat. Els fets són constitutius d´una falta molt greu, segons la llei de la policia, que s´ha endurit, al marge dels delictes penals que se’n podrien derivar. La policia ha obert una investigació i l´agent ha estat suspès de servei, com estableix el reglament intern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.