El Ministeri d’Educació i Joventut ha fet públics aquest dijous els resultats de la celebració de la Prova Oficial del Batxillerat (POB). Un total de 98 alumnes dels 101 candidats escolars que hi van concórrer han obtingut el títol oficial de batxiller. A la convocatòria 2013 s’hi van inscriure 105 candidats (101 escolars i 4 lliures). Finalment, es van presentar als exàmens de les quatre modalitats de batxillerat 102 candidats (101 escolars i 1 lliure). El candidat lliure, que disposa d’un període de cinc anys per obtenir el diploma, ha passat alguna assignatura.

Els tres candidats declarats pendents poden presentar-se a les proves de recuperació que tindran lloc el dijous 6 de juny del 2013 i són susceptibles d’aprovar. Dels tres candidats pendents, dos corresponen al Batxillerat humanístic i lingüístic i un a l’artístic i de la comunicació. En la convocatòria d’enguany no s’ha declarat cap candidat no apte. La Prova Oficial del Batxillerat va tenir lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall entre el 15 i el 22 de maig.

La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, ha valorat positivament la celebració de la quarta convocatòria d’aquesta prova, que considera que ja ha entrat ‘en la fase de normalitat’. La ministra ha afegit que el primer any va ser difícil sobretot a nivell d’organització, però que el procés s’ha anat millorant al llarg dels anys i que actualment es pot dir que ‘és una prova que tanca molt bé el cicle formatiu de batxillerat’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada