Andorra participa al peregrinatge de grups de folklore a Fàtima

casa-portugalAmb motiu del Peregrinatge de Grups de Folklore al Santuari de la Mare de Déu de Fàtima, una representació del Grup de Folklore Casa de Portugal integrada per cinc membres es desplaçarà a la ciutat portuguesa de Fàtima per participar demà diumenge dia 26 d’abril, a la tretzena edició de la trobada nacional.

Més de 2000 folkloristes es donen cita a la trobada anyal organitzada per la Federació Portuguesa de Folklore en la qual el Grup de Folklore Casa de Portugal a Andorra participa per setè any consecutiu.

Abillats rigorosament, més de 100 grups representant el moviment folklòric fan una desfilada pel recinte del Santuari i assisteixen posteriorment a la celebració eucarística, en presència de la Mare de Déu de Fàtima que, en acabar la missa, “s’acomiada” de tots els fidels i membres dels grups de folklore.

L’estendard del Grup andorrà es fa veure al recinte del Santuari i rep diferents elogis tant per part de l’organització com dels milers de peregrins que visiten el Santuari de Fàtima.

Text i foto: GFCP

TOTES LES NOTÍCIES