Recepció a Andorra la Vella d’una turista que porta 50 anys visitant el país

visitant 50 anys

Aquest matí, a les 11.00 hores, el cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Ramon Minguillon, ha rebut a Casa Comuna una turista procedent del País Basc, que ha estat fidel al nostre país durant 50 anys consecutius. La ciutadana de San Sebastián i el seu marit van visitar Andorra per primera vegada l’any 1965, després que uns amics els aconsellessin el desplaçament, per la bellesa del paisatge i la tranquil·litat del país, i per l’oferta hotelera i comercial.

A la recepció, acompanyant la matriarca, hi eren presents les seves tres filles i els gendres, i set nets amb les respectives parelles, així com una comerciant de renom d’Andorrra la Vella i la propietària d’un dels hotels més coneguts i antics de la Parròquia, en el que tots s’han allotjat des del primer dia.

A tots ells, el cònsol major i conseller de Promoció Econòmica els ha agraït el desplaçament i l’acceptació de la invitació.

En un ambient distès i amigable, els ha adreçat unes paraules emotives, tot remarcant que “… els estem oferint una mena d’homenatge a la seva fidelitat i un reconeixement que es mereixen pels 50 anys de relació i d’amistat amb el poble andorrà.”, incidint en el fet que tota la família s’ha anat incorporant als seus desplaçaments turístics regulars des de Donostia a Andorra la Vella.

Tot seguit, s’ha entaulat un diàleg obert i animat, rememorant i evocant temps pretèrits i diverses anècdotes referents als primers viatges a Andorra.

El cònsol major ha estat obsequiat amb una capsa de galetes típiques de San Sebastián i, al seu torn, ha regalat a la padrina del grup un llibre de fotografies de la Parròquia d’Andorra la Vella i, ulteriorment, envoltats pel conjunt de familiars, li ha ofert un buquet amb set roses, representatives de les 7 parròquies d’Andorra. L’acomiadament ha estat calorós i força emotiu, amb la promesa de no mancar a la seva cita anual a Andorra la Vella l’any vinent, durant les vacances de Pasqua.

(Foto: AFC)

TOTES LES NOTÍCIES