El passat dilluns es van iniciar els Cursos i Tallers de gent gran del tercer trimestre de l’Agenda 2012-2013, d’una durada de 10 setmanes. Clouran 14 de juny, amb un total de 272 inscripcions.

S’ha constatat que enguany els cursos i tallers que han tingut una més favorable acollida i un major nombre de sol·licituds han estat: “Ioga”, “Gimnàstica de Manteniment”, “Informàtica” i el “Taller d’Art”.

El Servei Gent Gran Activa del Departament de Social ofereix el tercer trimestre 14 Cursos i Tallers

Cursos d’Informàtica en 3 nivells: bàsic, mitjà i avançat i 2 cursos de Gimnàstica a l’Aigua: nivell mitjà i nivell alt.

A més, s’ha proposa a la gent gran de la Parròquia de participar als tallers de Ioga, Relaxació, Gimnàstica de Manteniment, Sardanes, Taller d’Art i Cafè Tertúlia.

Complementàriament, es fa un cursos de Memòria, Txi Kung i Taitxi Txuan, Fitness i Ball de Country, així com Cant Coral.

La Conselleria de Social del Comú d’Andorra la Vella organitza trimestralment un seguit d’activitats adreçades específicament a les persones de més de 60 anys d’edat, que vulguin mantenir-se en bona forma mental i física, i que desitgin, igualment, expressar-se i realitzar-se mitjançant la Cultura i l’Art.

En els Cursos i Tallers de Gent Gran de la Parròquia d’Andorra la Vella hi ha hagut un total de 902 inscripcions.

El primer trimestre es van fer 332 inscripcions.

El segon trimestre hi hagué 298 inscripcions.

En aquest tercer trimestre s’ha registrat un total de 272 inscripcions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada