90.000 vehicles entraran i sortiran del país aquest cap de setmana

El Centre Nacional del Trànsit preveu que puguin entrar i sortir per la frontera del riu Runer més de 90.000 vehicles aquest cap de setmana. De moment no s’ha aplicat cap dispositiu especial, ja que es preveu que la sortida de vehicles sigui regular durant totes les franges horàries

La situació aquest matí era de normalitat absoluta. A partir de primera hora de la tarda s’esperen aturades i cues en totes dues fronteres i no es descarta que en cas de ser necessari s’hagi d’aplicar algun dispositiu especial. De moment “no en tenim”, explica el responsable del Centre Nacional del Trànsit, Daniel Rodríguez, afegint que treballen en “coordinació amb les fronteres per poder agilitar l’entrada i sortida de vehicles”.

Abans d’emprendre els llargs trajectes, Rodríguez dóna alguns consells als conductors: Trucar a Mobilitat per saber quin és l’estat de les carreteres abans de sortir, revisar el vehicle i l’estat dels pneumàtics.

Intentar no circular en les hores més fortes de calor i fer alguna petita aturada cada dues hores per refrescar-se i beure són alguns dels altres suggeriments a tenir en compte en els llargs trajectes d’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.