800 alumnes participaran al Cross 2014 del Lycée

El Cross s’emmarca en les iniciatives organitzades pel Lycée Comte de Foix amb la finalitat de promoure l’activitat física entre els seus alumnes i la interrelació dels mateixos en un ambient d’esbarjo. 

El dimecres 5 de novembre, l’Estadi comunal d’Andorra la Vella acollirà una nova edició del Cross organitzat pel Lycée Comte de Foix. Engyany s’espera la participació d’uns 800 alumnes principalment dels cursos 6ème, 5ème, 4ème, 3ème d’entre 10 i 14 anys.  Un any més,  s’espera la participació d’alumnes provinents d’altres sistemes educatius del Principat que han estat convidats pel Lycée.

Els alumnes correran el Cross en franges horàries establertes per nivells de classe que començaran a partir de les 9 h fins les 12 h i dividides en 2 categories: masculina i femenina.

Les zones de sortida i d’arribada estaran ubicades a l’Estadi comunal d’Andorra la Vella. La distància del CROSS varia segons els diferents nivells de classe – de  2400 als i 2000 metres-  anant fins a la rotonda de les Costes des d’on els alumnes retornaran a l’estadi.

Després de cada cursa es procedirà al repartiment de medalles corresponent per als 5 primers classificats. Al finalitzar la competició, també es lliurarà una copa al millor equip de cada nivell de classe.

L’organització del Cross implica la mobilització de nombrós personal docent i no docent del Lycée. També es compta amb el suport de diversos espònsors i entitats i empreses col·laboradores tant del sector privat com el públic.