Els smart buildings o edificis intel·ligents s’han convertit en un dels temes d’actualitat. L’aplicació de l’Internet de les Coses (IOT) en els sistemes de gestió d’edificis està suposant un punt i a part per al sector. La necessitat de dotar d’intel·ligència als edificis té uns objectius entre els quals destaca l’estalvi d’energia, la seguretat, la fluïdesa dels desplaçaments, etc.

Segons dades d’ABI Research, l’any 2020 s’estima que més de 8 milions d’edificis en el món seran intel·ligents. Això significa que els edificis comptaran amb algun dispositiu Internet of Things en forma de tecnologia, aplicació o servei.

KONE, empresa líder en el desenvolupament de solucions innovadores i ecoeficients per a ascensors, escales mecàniques i portes automàtiques d’edificis, ja inclou en la seva oferta de serveis el IOT els ascensors intel·ligents, revolucionant així el sector de l’elevació, i contribuint a millorar el desplaçament de les persones en els entorns urbans. En aquest sentit, i com un dels actors principals del sector, explica com l’Internet of Things està cada vegada més present en la societat.

L’Internet de les Coses està impulsant una nova generació d’edificis intel·ligents que s’adapten millor a les necessitats dels ciutadans i de les ciutats del futur. La interconnectivitat entre els dispositius dels edificis intel·ligents permet als sistemes operatius proporcionar una informació més precisa i útil que es pot analitzar i posteriorment utilitzar per oferir una millor experiència als usuaris. Els ascensors KONE parlen permetent obtenir una gran quantitat de dades que es poden monitoritzar, analitzar i visualitzar en temps real, a través de sensors instal·lats en els equips.

“En KONE estem liderant una nova era. Els nostres ascensors intel·ligents suposen sens dubte un pas endavant cap a les ciutats connectades, proporcionant als nostres clients i usuaris una major disponibilitat dels equips, transparència i seguretat, i fent de les nostres ciutats millors llocs on viure “afirma Áurea Gómez, directora de RRHH, Comunicació i Màrqueting de KONE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada