La Guàrdia Civil comissa tabac valorat en 12.000 euros

tabac

Efectius de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Lleida, en col·laboració amb la Unitat Operativa de Vigilància Duanera de l’Agència Tributària de Lleida, van comissar durant la tarda d’ahir dimarts, tabac ros de contraban, valorat en 11.919,50 euros.

La intervenció es va produir quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal en al terme municipal  de Torrefarrera, van observar sobre les 16:15 hores, a un vehicle marca Volkswagen, amb matricula espanyola, que els va infondre sospites.

Una vegada donat l’alt al vehicle, es va procedir a la identificació del conductor i únic ocupant, i inspecció de l’interior del turisme, comprovant que en els seients posteriors tapades amb borses negres, i en el maleter, transportava caixes de tabac de contraban, sent el total descobert 2.970 paquets.

L’infractor, va acreditar ser D.J.G.B., de 24 anys d’edat, espanyol, amb domicili a la Seu d’Urgell.

Es dóna la circumstància que la persona inculpada va ser denunciada pel mateix motiu el passat 13 de març, i se li van comissar 3.500 paquets de tabac ros de contraban, valorat en 13.825 euros.

En aquesta ocasió la intervenció es va produir en el km. 140 de la carretera C-14, al terme municipal d’Oliana quan pels agents  van sorprendre a D.J.G.B. amb un vehicle marca Seat, amb matricula portuguesa, trobant-se-li, igual que en aquesta ocasió, tabac de contraban a l’interior del vehicle.

Com és habitual, les persones dedicades al contraban, intenten que el tabac que transporten, no superi el valor dels 15.000 euros, ja que a partir d’aquesta quantitat, és constitutiu de delicte, i l’autoritat competent serà la Judicial.

TOTES LES NOTÍCIES