Demà divendres se celebra la segona edició de la Nit Vivand

vivandLa segona edició de la Nit Vivand se celebrarà demà divendres 2 de maig sota la temàtica Esclat de colors.

Des de les 7 de la tarda fins a les 12 de la nit els comerços de l’avinguda Carlemany – des del carrer de la Unió fins a la part alta- i els carrers adjacents estaran oberts. Tots els aparcaments públics de la zona seran gratuïts de les 7 de la tarda fins a la 1 de la nit, tal i com es va fer el dia de la inauguració, els dies de Festa Major i durant la primera Nit Vivand, responent a la demanda dels comerciants. I la connexió wifi serà oberta i lliure a partir de les 7 de la tarda fins a mitjanit.

Les accions dels comerciants i del Comú començaran a partir de les 7 de la tarda. Des del Comú s’han organitzat diverses activitats amb l’objectiu d’assegurar la circulació dels visitants per tota l’avinguda i perquè els turistes tinguin una bona experiència de compra al país. D’aquesta manera, es tornarà a il·luminar tota l’avinguda amb algunes novetats respecte a l’edició anterior, la zona VIP s’ubicarà al Centre d’Interpretació de l’Aigua i del Madriu on s’instal·larà el CIAM Lounge (plaça dels vaporitzadors) on es podrà prendre una copa i optar a sortejos presencials a les 20h i 21h i 22h. i a les 23h. Tindran accés al CIAM lounge els primers 1.000 compradors a les botigues Vivand, que hauran de recollir el seu accés als tres punts d’informació situats a l’avinguda.

A més del CIAM, tots els museus de la zona estaran oberts i el seu accés és gratuït fins a les dotze de la nit. El CAEE, Centre d’Art mostrarà peces úniques de Josep Viladomat per aquesta nit. També s’hi exposa una mostra de quadres de l’artista andorrana Zoe per commemorar els 20 anys de la seva primera exposició (1994-2014). El Museu del Perfum, un viatge per la història de la civilització a través de les seves fragàncies, dissenys i aromes també estarà obert.

Més de 40 restaurants de la parròquia oferiran plats sota la temàtica Esclat de colors amb l’objectiu que els visitants es quedin a sopar a la zona. A la part alta, concretament a la plaça de l’església hi haurà un punt d’animació per als infants amb repartiment de globus, maquillatge,…

Durant aquesta edició, els més petits de la casa també podran gaudir de la presència al llarg de tota l’avinguda de les mascotes del Club Piolet, Vallnord, Naturlandia i l’Óssa d’Encamp.

Davant de l’aparcament del Casino hi haurà el set fotogràfic de l’Andorrà Fashion Night. A la plaça Coprínceps, Ràdio Nacional d’Andorra emetrà en directe de les 21 a les 23h., hi haurà un Dj a partir de les 23h. i exhibició d’un rider internacional cada hora organitzada per la botiga Viladomat. En altres punts de l’avinguda hi podrem trobar exposicions de la Pyrénées Motors, Harley-Davidson, així com accions de dinamització d’altres marques esportives, farmàcies, perfumeries, ….

En aquesta edició, també es comptarà amb la participació de Caldea, Andorra Telecom i Naturlandia.

Sortejos de lots valorats en més de 1.500 euros

Al llarg de tot el recorregut de l’avinguda, es posaran a disposició dels ciutadans tres punts d’informació amb personal del Comú perquè tothom estigui informat de com obtenir l’accés al CIAM lounge, com optar a premis, com poder obtenir marxandatge, així de tot el què passi aquesta nit. Les persones que facin compres superiors a 30 euros se’ls hi entregarà una butlleta, tant als comerços com als restaurants, mitjançant la qual podran optar al sorteig de les quatres vitrines que es trobaran a l’avinguda. En concret, les vitrines amb productes i vals cedits pels establiments comercials i hotelers tenen un valor de més 1.500 euros cadascuna. Els punts d’informació i vitrines estaran ubicats davant de la BPA, a l’alçada del passeig de l’Arnaldeta, a la Paella i a l’espai de tallers del CIAM. El sorteig tindrà lloc a les 00h. a la plaça Coprínceps. 

Text i foto: Comú d’Escaldes-Engordany

TOTES LES NOTÍCIES