calsina-1Miquel Calsina, portaveu de l’Associació de Comptables, considera que si els bancs recorren a la justícia la modificació de l’IGI que se’ls aplica, acabaran tombant-lo. Opina que el canvi que vol dur a terme el Govern pot arribar a ser, fins i tot, inconstitucional, ja que no es pot limitar per llei el nombre de deduccions que fa una empresa. L’Associació de Comptables no veu adient la modificació de l’IGI bancari que passa per limitar a un màxim d’un 10% les deduccions que poden fer els bancs d’aquest tribut. El portaveu de l’associació, Miquel Calsina, veu molt probable que els bancs la recorrin a la justícia i que aquesta els doni la raó perquè “és inconstitucional”. Calsina creu que s’haurien d’inspeccionar més i millor les liquidacions del tribut que fan els bancs i, si de cas, apujar el tipus que paguen per l’IGI i que actualment és al 9,5%. Assegura que “tot l’iGI que has pagat te l’has de pdoer deduir i, per tant, no es pot limitar o dir que només es deixa deduir un 10%” També ha reiterat que s’hauria de mirar el que la banca cobra als clients, ja que els preus de les comissions no s’han abaixat. A més, ha afirmat que encara hi ha entitats financeres que no fan la liquidació del tribut correctament.

2 comentaris

  1. Aquest Calsina parla bé. Hauria de presentar-se a les eleccions. Ja estaria bé algú al Consell general que parli clar.

  2. Si els bancs porten recurs la modificació de l’IGI i els donen la raó em pregunto que collons hi fan 22 consellers asseguts al Consell General, carregats d’advocats i assessors… Si la justícia tomba la modificació de l’IGI em sentiran dir-lo’hi l’apel·latiu que es mereixen els 22 tabernacles de DA. Tenim un tio que cobra 14.000 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada