La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest migdia l’acte de lliurament d’orles dels 7 alumnes que han pres part en el curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, emmarcat en els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) que organitzen el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament urgellenc.

Els joves del curs del PTT han recollit a mans de de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, així com de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, i la responsable territorial del Pla de Transició al Treball, Eva Ribera, una orla en reconeixement a la seva formació durant aquest curs 2017-2018.

En aquest acte també s’ha projectat un vídeo que recopila de manera resumida parts dels projectes realitzats per aquest nois  noies que han cursat aquest PTT.

Després dels lliurament de les orles, aquests 7 joves urgellencs, acompanyats per la seva tutora, Rosa Montilla, han estat felicitats per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, per haver realitzat aquest curs, tot aconsellant-los que segueixin formant-se com a futurs professionals.

D’aquests 7 alumnes que han fet el curs, 6 l’han aprovat i 5 alumnes han aprovat la prova d’accés al cicle formatiu de grau mitjà. Alguns alumnes realitzaran el curs vinent un cicle formatiu de grau mitjà, mentre que d’altres seguiran els seus estudis a l’Escola d’Adults.

Els joves del curs del PTT han adquirit coneixements teòrics i pràctics de les branques professionals d’auxiliar de comerç, oficina i atenció al públic. Els alumnes han pogut fer les seves pràctiques en un total de 9 empreses de la Seu d’Urgell: Supsa Supermercats Pujol, Maido animals, Microseu, Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, Les Mesures, Caprabo, Casa Llevet, Estació 2014 i Garqueralt (Bon Àrea La Seu).

A més a més, els joves han elaborat un curtmetratge, com a projecte integral del curs, sobre el bullying.

El PTT és una línia de formació que facilitat la inserció laboral i la continuïtat educativa a joves que no hagin obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada