Bons resultats dels fondistes andorrans a Quillane

fonsEl Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia s’ha desplaçat avui a l’estació d’esquí de fons de la Quillane (França), per participar en els Campionats de Catalunya, prova oberta també a la participació de corredors francesos i andorrans.

Cal destacar la primera posició obtinguda per l’Ona Ferrando en categoria Infantil I, seguida a pocs segons de la francesa Shawna Pendry i la catalana Jana Selles i en la categoria Junior I l’Ireneu Esteve que amb un temps de 25 minuts 2 segons també ha ocupat un primer lloc per davant del francès Philippe Abadie a 1 minut 53 segons. L’altre corredor Junior del NEC, Oriol Gasset, ha obtingut la 4a posició a 54 segons del tercer classificat, Jan Segalàs.

En categoria Infantil II Marc Pellicer ha aconseguit la tercera posició a tan sols 56 segons del primer classificat, Cesc Colell. Hassier Ferrando, que també participava en aquesta categoria, ha arribat en 7a posició, la mateixa que Claudia Gràcia en Infantil II dones.

Els corredors del NEC, en la categoria Infantil I, Daniel Rosell i Iker Morlaès han quedat en la 8a i  11a posició respectivament.

Diumenge vinent dia 16 de febrer a la Rabassa- Naturlàndia es disputarà la XXIV Marxa Andorra Fons – X Micro Andorra Fons, on tornaran a participar els corredors del Principat en estil lliure.

Text i foto: Montserrat Altimiras

TOTES LES NOTÍCIES