65 equips participaran a la sisena edició del Campionat de dansa d’Escaldes

dansaEl campionat de dansa arriba a la sisena edició amb la participació de 65 equips. Després de l’èxit de les cinc primeres edicions, el Gimnàs Fit torna a organitzar aquest esdeveniment amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.

Amb l’experiència més que positiva de les cinc darreres edicions, ballarins dels país es tornaran a trobar al pavelló del Prat Gran aquest dissabte 12 d’abril per demostrar les habilitats adquirides en aquesta disciplina artística. El Gimnàs Fit ha estat pioner en l’organització d’un campionat de dansa d’aquestes característiques que brinda l’oportunitat als joves del país de demostrar diferents tècniques com el hip hop, jazz, contemporani, musical, o dancing.

Per la seva banda, el Comú d’Escaldes-Engordany torna a col·laborar en aquest projecte en tant que la corporació escaldenca sempre ha apostat per aquest tipus d’esdeveniments que tenen com a punt de partida la promoció de la cultura, l’esport i els hàbits saludables.

El sisè Campionat de Dansa començarà a partir de les 10.30h. al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany amb la participació de 400 persones agrupades en 65 equips.

Les categories que poden participar al campionat són: alevins fins a 9 anys, infantil fins a 13 anys, júnior fins a 17 anys, open a partir de 18 anys i sense límit d’edat, open individual i professional, on podran participar professors de dansa. La recollida d’acreditacions es podran recollir a partir de les nou del matí al pavelló del Prat Gran.

Text i foto: Comú d’Escaldes