Barrero denuncia que Sofia Martins va acceptar el càrrec fa més d’un any

barrero2La mala maror al teixit associatiu portuguès continua creixent. Juli Barrero, director de la publicació en portuguès “A voz lusa”, ha afirmat que la consellera de la comunitat portuguesa, Sofia Martins, va faltar a la veritat quan va assegurar que no li havien notificat el nomenament fins fa poc i això la desacredita per exercir el càrrec. També denuncia una campanya de missatges injuriosos a la premsa contra diversos membres de la comunitat lusitana.

Juli Barrero, director d'”A voz lusa”, ha assegurat que el consolat portuguès a Barcelona ha confirmat que l´actual consellera de la comunitat portuguesa, Sofia Martins, va acceptar el càrrec fa més d´un any, fet que, segons afegeix, desmenteix el que assegurava Martins, que se li notifiqués el nomenament fa només uns mesos. Josep Manel da Silva va deixar el càrrec de conseller a mitjan any passat, quan va ser nomenat cònsol honorari i l’havia d´haver rellevat Martins. Aquesta no va prendre el relleu fins fa unes setmanes.

El director de “A voz lusa”, Juli Barrero, creu que la forma d’actuar de l’actual consellera la situa “a prop de la desacreditació” perquè ha començat “el seu mandat amb una mentida”. Un mandat que, a més, recorda que “és curtíssim” perquè les eleccions se celebraran aviat. Tampoc no descarta emprendre accions legals contra els missatges que titlla d´injuriosos que han aparegut a la premsa escrita contra diversos membres de la comunitat lusitana. Barrero explica com “al senyor cònsol se l’ha titllat de mentider, de manipulador, de persona incapaç per al seu càrrec”. Segons el director de “A voz lusa”, a ell mateix se l’ha qualificat “d’imcompetent” i “a David Borges se l’ha acusat de buscar més els interessos d’altres persones que els de la casa de Portugal”. El cònsol honorari, Josep Manel da Silva, ha afirmat que encara no farà declaracions sobre aquest increment de la crispació a la comunitat lusitana.

TOTES LES NOTÍCIES