Bons resultatsdel Naturlandia Fons a la 18a Pujada a la Rabassa

En el marc de la preparació de la propera temporada d’esqui nòrdic el Club Naturlàndia fons CESJ, ha organitzat aquest diumenge la 18a Pujada a la Rabassa, prova puntuable per a la Lliga catalana de curses d’esquí de rodes.

El temps ha acompanyat a la quarantena de corredors que han participat a la pujada amb una notòria participació dels clubs catalans.

Els guanyadors en categoria absoluta han estat: en 12km femeni, en primera posició Berta Morral (CEFUC) i en segona posició Miriam Martinez (CEFUC) i en 12km masculí, en primera posició ha entrat Oscar Jorba (CEFUC), en segona posició Sadurní Betriu (CEFUC) i en tercera posició Julen Armendariz (CEFUC). Els resultats del corredors andorrans: 2a posició aconseguida per Ona Ferrando en la distància de 3 Km, el 4art. lloc d’Iker Morlaes seguit en sisè lloc per Daniel Rossel i en vuitè lloc Hassier Ferrando en homes. En la distància de 6 Km el millor andorrà classificat ha estat l’Oriol Gasset en una sisena possició.

Cal remarcar l’absència del corredor del club Ireneu Esteve a la cursa per estar participant a la 35ª edició del Sprint internazionale Grand Prix Sportful a Feltre, Itàlia, en la que ha aconseguit la 4a. posició a 6″ del tercer classificat.

Aquests resultats confirmen la bona línia dels corredors del club de cara a la propera temporada d’hivern.

Text: Gaspar Pellicer

Foto: Patrick Morlaes. Amb el dorsal 156, Ona Ferrando.

TOTES LES NOTÍCIES