Horòscop del 7 al 13 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aquesta setmana gaudiràs molt de tots els que estaran disposats a complaure’t, i tindran detalls amb tu. Treball: si alguna cosa no està funcionant com ho hauria de fer, t’hauràs de posar tu, amb voluntat de solucionar-ho.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

És un bon moment per parlar de sentiments, per reconciliar-te. Dedica més temps als teus éssers estimats. Treball: la sort l’has de buscar activant les teves iniciatives. Bon moment per impulsar els teus projectes.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Exerciràs de consellera sentimental d’un amic en dificultats. Ves amb compte amb el que dius. El teu suport ha de ser discret. Treball: no t’emportis problemes a casa. No barregis situacions laborals amb la teva parella i tot anirà millor.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Seràs el centre d’atracció, la gent es mostrarà amable amb tu i la teva parella. Deixa el que hagis de fer i gaudeix. Treball: no serà el que més et motivi. Un problema que et tenia preocupada es resol definitivament.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Organitza una sortida romàntica per expressar-te, parlar del que et preocupa i retrobar-vos sense que hi hagi enrenou a costat vostre. Treball: parla dels teus objectius amb persones afins a les teves idees, t’ajudarà a prendre decisions.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Tens la sort de comptar amb persones que et comprenen, que estan del teu costat quan les necessites i ho fan per amor. Treball: certa situació requereix que prenguis una decisió dràstica, però comptaràs amb molt de suport.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Aposta pel millor i confia en l’amor ara que saps que la teva relació val la pena. Treball: centra’t en el que és urgent i deixa el que no ho és, per a més endavant. Si fos necessari, demana ajuda i de ben segur que l’obtindràs.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Amb la teva bona disposició per aprofundir en el fons les emocions, et sentiràs alliberada. Deixa els teus sentiments al descobert. Treball: tens capacitat per fer moltes coses, però convé que baixis el ritme.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Aquesta pot ser una setmana màgica, l’afecte ocuparà tot el teu temps perquè es fa realitat un petit desig. Treball: et faltarà temps per deixar les coses llestes, la teva atenció no estarà precisament en les tasques laborals.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Un canvi de plans et porta a entendre que no pots enfonsar-te quan les coses no vagin bé. Treball: pots signar un contracte, que beneficia als teus interessos i els de la teva empresa, la teva parella valorarà lateva manera d’enfocar-ho.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Definir-te pot portar-te molt de temps, però et demanen que meditis menys i desfermis la teva passió. Manega bé les teves emocions. Treball: bon moment  per contactar amb gent que pot ajudar-te i facilitar-te les coses.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha algú que encaixa en el teu ideal, i s’ha fixat en tu, però no està lliure. Pregunta-li perquè et vol complicar la vida. Treball: et sents atabalada. No l’hi facis pagar als teus companys. Controla el teu humor.

TOTES LES NOTÍCIES