Ball de Festa Major de la gent gran d’Andorra la Vella

Aquest passat dilluns de Festa Major, la gent gran d’Andorra la Vella, tal com ho van fent en els darrers, va celebrar la festivitat amb un Ball de Festa Major, que va tenir lloc a la sala Consòcia del Centre de Congressos, amb l’assistència d’unes 180 persones del col·lectiu.

L’organització d’aquest Ball de Festa Major va anar a càrrec de l’Associació de Gent Gran d’Andorra la Vella, amb el suport del Comú de la Parròquia i amb la col·laboració de l’Equip de Cases Pairals de la Conselleria de Social.

Els membres de l’Equip de Cases Pairals van distribuir 400 talls de coca i copes de moscatell a tots els assistents a la festa.

El Comú d’Andorra la Vella va posar a disposició de l’Associació de Gent Gran 150 rams de flors per a que els assistents poguessin ballar el Ball de Rams com mana la tradició.

Els rams es van posar a la venda i els diners recaptats han estat lliurats a la Comissió de Festes de la Casa Pairal; Seran destinats íntegrament al pagament del músics contractats per als balls dels diumenges, que s’organitzaran a la Casa Pairal del Parc Central a partir del diumenge 15 de setembre.

TOTES LES NOTÍCIES