Les estadístiques del Cos de Policia sobre violència de gènere constaten una lleugera disminució de casos amb infraccions d’àmbit domèstic, tot i que, malauradament, el 2015 encara hi va haver 52 detinguts per aquestes circumstàncies. Unes xifres que sobten a la població, sobretot les que fan referència als més joves.

El gener del 2015 es va aprovar la llei per eradicar la violència de gènere. Tot i això, el 2015 es van registrar 104 casos d’infraccions en l’àmbit domèstic que incloïen agressions físiques o psíquiques, segons les estadístiques del Cos de Policia. Són 13 casos menys que el 2014, però preocupa, sobretot, que el nombre de detinguts joves de fins a 29 anys per infraccions de l’àmbit domèstic sí que ha augmentat d’11 el 2014 a 18, l’any passat.

n total es van detenir 52 persones, gairebé un 80% de les quals homes, per violència física o psíquica. És un tema que moltes vegades toca de prop però que provoca certa impotència. El Cos de Policia treballa per aconseguir disminuir la xifra de casos que tenen imputada alguna infracció d’àmbit domèstic, que se situa per sobre de les 100 infraccions a l’any des del 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada