WAYRA300512_EMAILRES_JasonAlden183Wayra, l’acceleradora internacional de start-ups de Telefónica, ha anunciat avui l’obertura d’una nova convocatòria global de projectes amb la finalitat de buscar 50 noves propostes de negoci en l’àrea d’Internet i les noves tecnologies.

Fins al proper 23 de febrer emprenedors de tot el món podran postular els seus projectes a través de http://www.wayra.org/joinus per aconseguir un lloc dins d’alguna de les set acadèmies que ofereixen places en aquesta convocatòria: Madrid, Barcelona, Londres i Praga a Europa, i Bogotà, Buenos Aires i Caracas a Llatinoamèrica.

Els negocis que Wayra decideix accelerar tenen en comú el aprofitar els avantatges que Internet i les noves tecnologies ofereixen per innovar. En aquesta convocatòria, s’hauran com a eixos prioritaris productes i solucions en les àrees com a “Internet de les Coses”, sensors connectats amb aplicacions i millores per a ciutats intel·ligents, Big Data, i tecnologies mòbils basades en HTML5 potencialment integrables a FirefoxOS, àrees de negoci d’interès també per a Telefónica. Després de passar un exhaustiu procés de selecció, els millors projectes podran participar del programa d’acceleració que els proveeix de finançament, mentors dedicats, formació i assessoria especialitzada, un espai de treball per al seu equip a l’Acadèmia Wayra i el potencial accés als negocis del grup Telefónica. Així mateix, els emprenedors ingressaran al networking que Wayra ofereix amb la seva xarxa d’inversors, partners i experts en diferents parts del món.

A punt de complir tres anys d’operacions, Wayra posseeix una cartera formada per més de 315 empreses agrupades en 20 indústries digitals. Els fons compromesos per Telefónica en empreses early-stage accelerades per Wayra superen i als 12 milions d’euros, mentre que terceres parts (fons públics, privats i business angels) han atorgat finançament per més de 30 milions d’euros.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada