El Comú d’Andorra la Vella informa de la participació de joves de la Parròquia en les propostes programades pels departaments de Social i d’Esports, que se’ls oferia durant el període de vacances escolars de la Setmana Santa 2014, que van atreure un total de 473 participants, amb un molt balanç positiu en tots els aspectes.

23 joves i infants es van inscriure a la proposta excepcional del dia de Dijous Sant: 6 joves al Multiesports i 17 als Cursets de Natació.

 El Casal d’Infants i la Ludoteca reuneixen 179 infants

122 infants es van inscriure a les activitats del Casal d’Infants El Llamp i 57 a les propostes de la Ludoteca de Santa Coloma i van participar en diferents i variades activitats lúdiques, de caire esportiu i en tallers dirigits, així com en jocs col·lectius i d’exploració de l’entorn més immediat.

Els infants i joves inscrits en el dos torns del Campus Luanvi van escollir un esport principal que van poder combinar amb altres tipus d’activitats esportives recreatives ben diverses.

El total d’inscrits va ser 271 participants – 171 en el primer torn i 100 en el segon torn – destacant-hi l’èxit assolit per les noves propostes del Campus com l’Atletisme, el Waterpolo, la Natació Sincronitzada , el Pàdel i el Tennis Taula, i la consolidació de les pràctiques de Futbol, Bàsquet i Patinatge.