Padrins de sis parròquies prenen part en les primeres Memolimpíades Interparroquials

Un total de 38 padrins, dels quals 11 de Sant Julià de Lòria, han pres part dilluns en les primeres Memolimpíades Interparroquials celebrades a la Llar de Lòria.

Els participants, en representació de les llars i les associacions de gent gran de sis de les set parròquies, han començat a competir a les 11 hores. Al llarg del matí els concursants han anat superant diferents exercicis de memòria així com de discriminació visual. Les proves s’ha disputat en tres categories: individual, parelles (amb representants de dues parròquies) i per parròquies.

En acabar les proves, els participants han visitat els circuits turístics al voltant de l’església i de Casa Comuna. Tot seguit han compartit un àpat a la Llar de Lòria. Aquesta primera edició de les Olimpíades Interparroquials de la Memòria és fruit de la iniciativa de les dues monitores logopedes que treballen a la Llar de Lòria. Els tallers de memòria són una eina entretinguda i efectiva per fer front a un dels factors de la minva de qualitat de vida durant les edats més avançades: la pèrdua de la capacitat de memòria.

Els premis s’han atorgat en dues categories: Einstein i Punset. La guanyadora de l’Einstein individual ha estat Victòria Muxella, mentre que el Punset ha anat a parar a mans de Josefina Sánchez. Per parelles, interparroquials, el premi Einstein ha estat per Canillo i Ordino amb Maria Martínez i Nuria Solsona com a representants. El Punset ha estat per a Enriqueta Sanvicens i Josefina Sánchez, en representació de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella respectivament. En la categoria parroquial, el premi Einstein ha estat per a Sant Julià i el Punset per a Escaldes. S’espera que l’èxit d’aquesta primera convocatòria celebrada a la parròquia laurediana asseguri el futur de la competició.

Text i foto: Comú de Sant Julià

1 comentari

  1. Bon dia a tothom,
    Vet aquí una d’aquelles notícies que ens parla sobre la voluntat d’algunes persones d’esforçar-se per millorar la qualitat de vida dels altres. Tant de bo que l’essència d’aquesta notícia fos tendència en les altres seccions dels diaris del país. Segur que en notaríem els resultats ben ràpid.
    Felicitats a totes i tots els participants d’aquestes memolimpíades, us envio el meu sincer aplaudiment.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES