400 escolars del país assistiran a l’espectacle “Companys de Barri” programat per Afers Socials

L’Àrea de Promoció de l’Autonomia Personal del Departament d’Afers Socials ha organitzat la representació de l’espectacle de titelles “Companys de Barri” que podran veure uns 400 infants de 8 anys de les diferents escoles del país. Les representacions estan previstes tant avui com demà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

L’espectacle “Companys de Barri” és una producció de la Federació Ecom (moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física amb seu a Barcelona), que reflexiona al voltant de la diversitat de la societat també des del punt de vista de la discapacitat.

En un espectacle d’una hora aproximadament de durada, els diferents personatges van presentant les seves particularitats, tres d’ells tenen una discapacitat (un és cec; l’altre va en cadira de rodes; i l’altre té la Síndrome de Down), una altra és negra (d’origen africà però nascuda a Catalunya) i l’última és una nena sense discapacitat. Tots ells expliquen les seves vivències vitals a un públic que els pot fer preguntes i dialogar al voltant de la diferència.

Amb aquesta representació es pretén escoltar els dubtes que tenen els nens i les nenes envers el món de la discapacitat i a la vegada augmentar el grau de sensibilització dels infants, promovent actituds de col·laboració i de convivència davant companys i amics amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.