El Consell de Ministres ha aprovat avui 4 nous decrets d’habilitació especial per exercir la professió titulada de metge o infermer durant la temporada d’hivern 2016-2017 en l’àmbit dels centres mèdics d’atenció a les pistes d’esquí del Principat d’Andorra.

Els decrets aprovats avui se sumen als 6 que el Govern ja va aprovar el 16 de novembre amb la voluntat de donar resposta a les necessitats sectorials de les estacions d’esquí del Principat, per aquesta temporada d’esquí.

En concret avui s’han aprovat 3 autoritzacions de treball especials per a metge/essa i 1 autorització de treball especial per a infermer/a.

Es recorda que els centres mèdics d’atenció a les pistes són els responsables de proporcionar l’atenció sanitària immediata als usuaris de les pistes que així ho requereixin, tant per haver patit un accident com per altres problemes urgents de salut. Igualment han de preparar el pacient adequadament per ser transportat a un centre hospitalari, en cas de ser necessari.

D’aquesta manera, les estacions d’esquí es doten dels efectius sanitaris temporals que creguin convenients per complementar els seus equips permanents, i que els permetin desenvolupar adequadament les seves funcions d’atenció sanitària dels usuaris dels camps de neu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada