4 ferits en tres accidents i un jove conductor detingut en les darreres hores

Arxiu

Des d’ahir a la tarda fins a la passada matinada s’han registrat tres accidents de circulació amb ferits a les carreteres andorranes.

El primer accident va ser avisat a les 18:22 hores i es va produir al quilòmetre 7’932 de la CG4, a Pal, la Massana. Es va tractar d’un accident d’una bicicleta de carretera, Santa Cruz V10. El ciclista, un home no resident de 18 anys, va resultar ferit.

Poc després, a les 19:40 hores es va produir un altre incident, en aquesta ocasió al quilòmetre 16’80 de la CG3, al Serrat, Ordino, quan es va accidentar una motocicleta Honda Africa Twin amb matrícula del Principat. La passatgera de la motocicleta, una dona resident de 56 anys, va resultar ferida.

Ja de matinada, a les 06:56 hores s’ha alertat d’un tercer succés a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. S’ha tractat d’un accident d’un turisme Volkswagen Golf amb matrícula del Principat. Els passatgers, dos homes residents de 18 i 20 anys, han resultat ferits. En efectuar el corresponent control d’alcoholèmia, el conductor, un home resident de 23 anys, ha quedat detingut en donar positiu, 1’41 g/l, i passarà a disposició judicial en les properes hores.