El  Martí Vilella, el Ian Ojaos i el Nicolás d’Annunzio, han estat els guanyadors del 3r Cinc minuts de temps tenien els participants en el Tercer Campionat Nacional de càlcul. Per endavant un full amb 70 operacions aritmètiques que havien de resoldre utilitzant únicament el seu àbac soroban i la seva agilitat mental.En la categoria Tiny Tots, el Martí Vilella en va resultar el vencedor. En la categoria Tiny Tots Pro, el Ían Ojaos repetia victòria i novament amb el major nombre d’operacions resoltes. En la categoria Kids el Nicolás d’Annunzio s’imposava als seus rivals.

El campionat va tenir lloc el passat dissabte 10 de juny a Escaldes-Engordany.En la seva tercera edició la prova va reunir a un total de 19 participants que acompanyats en tot moment de les seves famílies i amics, van gaudir de la competició de càlcul. En acabar la prova van tenir l’oportunitat de crear el seu robot, gràcies a l’Iker d’Andorobots, maquillar-se la cara gràcies a les màgiques mans i pintures de la Maria i crear la seva pròpia samarreta d’ALOHA. Amés van poder conèixer més a fons el programa ALOHA Mental Arithmetic.

ALOHA Mental Arithmetic és un programa de desenvolupament mental dirigit a nens de 5 a 13 anys que potencia la intel·ligència dels seus alumnes a partir de tres eines bàsiques: el càlcul amb l’àbac, l’aritmètica mental i els jocs didàctics. Aquest programa ajuda a desenvolupar diferents habilitats que els acompanyaran tota la vida: milloren l’atenció i la concentració, l’orientacióespacial, la memòriafotogràfica, la creativitat, la imaginació, la visualització, les habilitats analítiques… Al finalitzar el programa, els nens són capaços de fer càlculs de fins a disset dígits sense utilitzar la calculadora.Més de 250 nens ja s’han beneficiat del programa ALOHA a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada