andorra-a-taulaAquests divendres s’inicia la VI edició de les jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ‘Andorra a Taula’ amb els objectius de mostrar la riquesa de la nostra gastronomia, l’art dels nostres professionals i oferir als nostres visitants una raó per descobrir la gastronomia i els restaurants del país.

En aquesta edició de l’Andorra a Taula es compta amb la participació de 38 establiments repartits, per primera vegada, per totes les parròquies.

Com ja és tradicional, les jornades gastronòmiques de cuina andorrana s’estructuren al voltant dels productes tradicionals, autòctons, de proximitat i de qualitat. En aquesta ocasió els establiments participants treballaran de manera molt especial la trumfa d’Andorra, els bolets de primavera, les herbes aromàtiques, els enciams de font i les xicoies així com la carn de vedella d’Andorra i com a novetat la carn de poltre.

En aquesta ocasió, els clients podran gaudir de l’oferta gastronòmica més amplia del país fins al diumenge 29 de juny, un total de 45 dies en els quals s’espera superar els 6.000 menús venuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada