350 motoristes de Goldwing envaeixen els carrers i les carreteres andorranes

Els motors han rugit ben fort a tot el Principat. I és que Andorra ha estat l’escenari, una vegada més, de la tradicional trobada biennal de Goldwings, una multitudinària concentració de motocicletes vingudes d’arreu que volen repetir l’any que ve.

Olor de pneumàtic i benzina, molt rugir dels motors i ganes de viure Andorra des de les dues rodes. El club Goldwing del Principat ha tornat a omplir els carrers d´aquestes vistoses motocicletes, acompanyades d´uns conductors reconeixibles per les armilles, els cascos, els sidecars i les ganes de gresca.

La majoria dels participants d´aquest aplec ja tradicional destaquen l’oferta cultural i urbana del país, però una de les coses que més els atreu són les carreteres abraçades per grans paisatges.

Des de fa 20 anys, Goldwing Andorra organitza aquesta trobada de motocicletes. Alguns han vingut per primera vegada, però d´altres no es perden cap dels aplecs i, fins i tot, reclamen que la trobada se celebri cada any.

La trobada acabarà demà, després que els tres-cents cinquanta motoristes hagin cremat roda i benzina a molts dels racons del Principat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.