34è Aplec de la Sardana i 28è concurs de colles, a Encamp

Cartell de l'esdeveniment sardanista que tindrà lloc a Encamp (Comú)
Cartell de l’esdeveniment sardanista que tindrà lloc a Encamp (Comú)

Encamp acollirà un nou cap de setmana sardanista els dies 2 i 3 de setembre, amb el 34è Aplec de la Sardana i el 28è Concurs de colles sardanistes amb un total de sis colles participants provinents de Catalunya, concretament d’Esparreguera (Enèrgica), Terrassa (Continuïtat, Amunt i Crits i Amunt i Crits infantil), Ponts (Fonts de Vallsans) i de Canet de Rosselló, a la Catalunya Nord, (la Llevantina).

L’any 2022, el Comú va agafar el relleu a l’agrupació sardanista La Grandalla després de més de trenta anys d’història per tal de mantenir aquest esdeveniment que congrega a Encamp una bona representació de colles sardanistes, un total de sis, que participen en l’agenda d’aplecs de sardanes impulsat per la confederació sardanista, i que enguany tindrà també representació infantil.

Encamp celebrarà el 34è Aplec de la Sardana, el diumenge 3 de setembre, a partir de les 11 del matí, a la Plaça dels Arínsols. Les cobles que interpretaran el programa sardanista són la Flama de Farners i la Jovenívola de Sabadell.

El programa sardanista consta de dotze sardanes en la ballada de matí i tretze en la de tarda. Com és habitual, l’aplec de la sardana culmina un intens cap de setmana amb la celebració del 28è Concurs de Colles Sardanistes, el dissabte 2 de setembre. 

L’esdeveniment s’impulsa des del Comú d’Encamp en col·laboració amb les entitats i federacions de colles sardanistes de Catalunya i de les terres de Lleida.Es pot consultar el programa complet aquí

TOTES LES NOTÍCIES