La 13a edició de l’Andorra a Taula espera superar enguany els 7.000 menús que es van vendre l’any anterior. Hi haurà 34 establiments que oferiran plats especials amb ingredients del país. Se celebra de l’1 de novembre a l’1 de desembre.

Aquest dimecres s’han presentat les jornades gastronòmiques Andorra a Taula que se celebraran al novembre, coincidint amb l’Andorra Shopping Festival.

En l’edició anterior es van vendre uns 7.000 menús i ara es preveu repetir i fins i tot créixer una mica.

S’hi han adherit una trentena d’establiments del país, on els xefs proposaran menús d’entre 25 i 45 euros per degustar la gastronomia del Principat.

Una de les característiques és que els plats tenen força ingredients d’Andorra. Per als cuiners, com Roger Biosca, és una oportunitat per a la creativitat. “L’Andorra a Taula sempre em fa il·lusió perquè vas a buscar coses noves amb tècniques i productes que potser no has fet servir mai, i t’arrisques molt més”.

La majoria dels assidus és gent que viu a Andorra, tot i que també hi ha molts visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada