a-taulaDel 9 d’octubre al 8 de novembre tornen les 9es jornades gastronòmiques ‘Andorra a Taula’ amb la participació de 30 establiments que oferiran menús entre 20 i 35 euros. El canvi de dates ha fet disminuir el número de participants, ja que en les edicions anteriors s’ha celebrat al mes de novembre, però amb el canvi de l’Andorra Shopping Festival, s’han modificat també les jornades de cuina andorrana, “ens preocupa el resultat perquè molta gent tenia la data assimilada i potser ens perjudicarà quant al número de menús”, segons ha explicat el portaveu de la Unió Hotelera, Òscar Julián. No obstant això, des de l’organització s’han mostrat satisfets amb la qualitat dels menús, de fet, Julián ha assegurat que”està sent la més variada i més àmplia a nivell culinari”. En aquesta ocasió no s’ha fixat cap aliment “estrella” sinó que està obert a qualsevol tipus de producte.

Amb un canvi de dates, tornen les jornades gastronòmiques Andorra a Taula amb la participació de 30 establiments, “una caiguda important, tenint en compte que la mitjana d’establiments en anteriors edicions de tardor era d’entre 36 i 37 establiments”, segons ha explicat el portaveu de la Unió Hotelera, Òscar Julián.

Les novenes jornades gastronòmiques s’emmarquen dins de l’Andorra Shopping Festival, un esdeveniment que aquest any ha canviat de dates, i per tant ho ha fet també Andorra a Taula. Així doncs, se celebraran del 9 d’octubre al 8 de novembre, motiu pel qual, Julián ha mostrat la seva preocupació, ja que, “molta gent tenia la data assimilada i potser ens perjudicarà quant al número de menús”.

Fins ara es promovien els productes autòctons i de proximitat però aquest any “s’ha volgut donar una bombolla d’oxigen als cuiners perquè poguessin treballar amb altres productes”, segons ha explicat el portaveu d’UHA, que a més ha assegurat que tot i això, la majoria d’establiments han tractat els productes de proximitat de manera creativa.

Una vegada més, l’objectiu principal de les jornades gastronòmiques és donar a conèixer i promocionar l’oferta culinària del país.

Text i foto: ANA

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada