El pròxim dilluns, 15 de setembre, un total de 3.137 alumnes matriculats als centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat iniciaran el nou curs escolar 2014-2015.

Pel que fa al cicle d’infantil i primària, l’escola Albert Vives té matriculats per aquest nou curs escolar un total de 441 alumnes; l’escola Pau Claris, en té 346, i a l’escola La Valira hi assistiran 107 nens i nenes; l’escola de Castellciutat albergarà un total de 30 alumnes. Al col·legi La Salle hi cursaran 378 alumnes al cicle d’infantil i primària; 203 a l’ESO i 166 als cicles formatius.

En aquest nou curs escolar iniciaran, també, la seva escolarització a P3 un total de 123 nens i nenes de la Seu i Castellciutat.

D’altra banda, l’institut Joan Brudieu compta amb un total de 867 nois i noies matriculats dels quals cursaran l’ESO 447221 alumnes a batxillerat; i 274 a cicles formatius (grau mitjà i grau superior). Pel que fa a la prova d’accés a graus superiors hi ha matriculats un total de 16 estudiants. alumnes;

Cal remarcar també que un total de 14 joves duran a terme un curs dins dels Programes de Transició al Treball (PTT).

Respecte a la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’, aquest nou curs comptarà amb 74 nens i nenes: 8 a P0; 26 P1; i 40 a P2.

L’escola La Valira estrena edifici

Els alumnes de l’escola La Valira estrenaran dilluns, coincidint amb l’inici del curs escolar 2014-2015, el nou edifici que s’ha construït a l’Horta del Valira, situat al carrer de l’Orri número 66 de la Seu d’Urgell.

Aquest nou edifici queda enquadrat dins del paisatge d’aquesta nova zona de la ciutat. Els alumnes i mestres gaudiran d’un centre ben equipat, amb molta polivalència i alhora molt funcional. Remarcar també que en la construcció d’aquest nou centre educatiu s’ha treballat amb diversos industrials de la Seu.

El regidor d’Ensenyament, Jordi Martín, s’ha mostrat satisfet per aquest inici amb inauguració de noves instal·lacions. “Després d’un llarg procés, el projecte s’ha convertit en una realitat. Celebrem aquest emplaçament definitiu, que contribuirà a futur a una millor distribució de l’alumnat de la Seu i, de forma immediata, a una situació molt més còmoda pels actuals alumnes de l’escola”.

Recordem que pel curs 2015-2016 el centre també s’iniciarà com a institut.

Obres de manteniment

D’altra banda, cal remarcar que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha realitzat, com cada estiu, els manteniments necessaris als centres públics de la ciutat.

A més a més, a l’escola Albert Vives el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha portat a terme les obres de substitució de les teulades del centre educatiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada