iaemLa sala d’actes de la Llacuna ha acollit aquest dimecres el 7è Concurs d’Interpretació Musical de l’Institut de Música. Un total de 29 alumnes participen en el concurs, que s’engloba dins de la Setmana Cultural del centre. 12 alumnes ho fan en la categoria A (8 a 10 anys), 5 en la categoria B (11 a 14 anys), 5 en la categoria C (a partir de 15 anys) i 7 en la categoria D (música de cambra).

El primer premi de les categories A, B i C és una matrícula gratuïta per al curs vinent i un abonament al cicle de concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus. El segon premi consta de dues entrades per a un concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. La categoria D tindrà un sol premi, un abonament per als concerts del SaxFest 2014. També s’inclou un premi extraordinari, que es tracta d’una matrícula i una beca per al curs vinent.

El Concurs d’Interpretació Musical de l’Institut de Música d’Andorra la Vella compta amb la formació d’un tribunal compost de tres membres, que s’encarrega de valorar les interpretacions. Es tracta de Jordi Rossinyol, guitarrista i compositor, Teresa Areny, de producció de l’ONCA, i David Sanz, cap de Servei de l’Institut de Música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada