festa-major-menuDesprés que l’any passat, els dies de la celebració de la Festa Major de la vila d’Andorra la Vella, es desenvolupés l’activitat del “Menú de Festa Major” amb plena satisfacció per part dels restaurants que s’hi van participar i la bona acceptació del públic en general, el Comú de la parròquia, mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica, ha decidit reprendre, per cinquè any consecutiu, aquesta fórmula d’èxit encetada l’estiu del 2010.

La voluntat del Comú, en organitzar l’esdeveniment, és la d’afavorir el foment de la promoció de la gastronomia pròpia entre la població nacional i també fer-la conèixer als visitants i turistes, tot oferint-los la possibilitat de participar activament en la iniciativa i reforçar el suport de la corporació al ram de restauració.

 Les quatre edicions anteriors van tenir un èxit considerable i van comptar, de mitjana, amb la participació de vint-i-dos restaurants, que van servir, un total de 1.494 menús. L’any passat durant els dies del Menú de Festa Major, es va vendre un total de 360 menús, puntuats pels clients amb una nota mitjana d’apreciació de 3,93 punts sobre 5.

 Aquest 2014, hi haurà 29 establiments de restauració adherits:

28 restaurants d’Andorra la Vella i un de Santa Coloma.

Un rècord de participació en aquesta cinquena edició del Menú de Festa Major!

 Pel sol fet d’omplir i dipositar unes butlletes en una urna, tots els clients dels restaurants que llueixin el cartell especial del “Menú de Festa Major” a la porta del seu establiment – amb l’adjunció de la composició d’aquest menú elaborat específicament per a l’ocasió -, entraran al sorteig de diferents premis atorgats pel Comú d’Andorra la Vella.

 Zona de Restauració a la plaça Guillemó

 Durant tots els dies de la Festa Major d’Andorra la Vella, hi haurà instal·lada una Zona de Restauració a la plaça Guillemó, amb estands de vuit restaurants. L’organització d’aquesta activitat l’assumeix l’Associació de Comerciants del Centre Històric i la col·laboració i el suport efectiu de l’Àrea de Promoció Econòmica comunal, que facilita tota la logística per dur a terme l’activitat en aquest espai, escollit expressament per l’entorn i la centralitat.

 S’hi podrà degustar plats fets al moment, tot gaudint d’espectacles, de música i de totes les animacions programades en aquest indret, de les onze del matí fins a les tres de la matinada.

 Vermut Popular

 Com a novetat d’aquest any, els dissabte, diumenge i dilluns de Festa Major, entre dos quarts d’una i les dos del migdia, el Comú oferirà un vermut a tots els clients de les parades de la Zona de Restauració, que els restauradors complementaran amb les seves tapes més selectes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada