29 activitats de lleure i esport a la Guia d’Estiu Infantil de la Seu

Aquest matí s’ha presentat la Guia d’Estiu Infantil 2012 de la Seu d’Urgell i comarca on s’ofereixen a les famílies alturgellenques un total de 29 activitats de lleure i esportives per a nens i nenes de 3 a 12 anys. La presentació d’aquest recull d’ofertes per aquest estiu ha anat a càrrec de la regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, i del conseller comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Ricard Pérez.

L’objectiu de l’edició d’aquesta guia és “apropar totes les activitats de lleure organitzades tant pels ajuntaments de la comarca com per les associacions, clubs i empreses de la comarca”, ha explicat Ricard Pérez. El conjunt de les 29 propostes ofereixen més de 2.000 places per tal que els infants i els joves alturgellencs puguin gaudir de les diferents propostes programades per a les vacances d’estiu.

Cal remarcar que la comarca de l’Alt Urgell és capdavantera al Pirineu tant pel que fa al nombre d’activitats de lleure com esportives. Al respecte, la regidora de Joventut i Infància del Consistori de la Seu, Meritxell Planes, ha remarcat que a la Seu d’Urgell els nens i nenes podran triar entre 8 activitats de lleure i 11 d’esportives, mentre que a la resta de la comarca podran optar a 7 propostes de lleure i 3 d’esportives.

Així, els infants urgellencs podran fer tallers, practicar piragüisme, anar d’acampada, jugar a bàsquet, futbol o hoquei, entre moltes altres opcions.

Per portar a terme totes aquesta activitats de lleure i esportives, hi treballaran uns 200 monitors i monitores, joves a partir de 18 anys, la majoria formats a través dels cursos de monitors que ofereix l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

 

Noves activitats estiu 2012

Les novetats que es presenten en aquesta guia són un casal de natura a càrrec d’Aubèrria; un Cyberestiu a càrrec de l’acadèmia Languedor; un intensiu de patinatge artístic, tecnificació d’hoquei patins i una escola d’estiu de patinatge, a càrrec del Club Hoquei Cadí; i l’escola de bàsquet d’estiu organitzada per l’AE Sedis.

Com cada estiu enguany també s’han organitzat els diversos casals en diferents poblacions de la comarca (Alàs, Coll de Nargó, Montferrer i Castellbò, Oliana, Organyà i Arfa), tot potenciats pels Plans Locals de Joventut.

D’altra banda, el casal municipal de la Seu d’Urgell oferix com a novetat l’ampliació d’una hora matinal d’acollida els infants que passarà a ser de les 8 a les 9 del matí.

Cal remarcar també que els casals municipals han mantingut els mateixos preus de l’any passat.

La Guia d’Estiu Infantil es distribueix a partir d’avui mateix per tota la Seu i l’Alt Urgell a través de les escoles. També es pot trobar als consistoris i consultar-la per internet a través del web de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

A més a més, la guia d’enguany porta incorporat un Codi Qr des d’on es poden consultar les diferents activitats a través del telèfon mòbil.

Text i foto: Ajuntament Seu d’Urgell

TOTES LES NOTÍCIES