La 16a edició del Campus Universitari de la Llengua Catalana organitzat pel Govern d’Andorra i l’Institut Ramon Llull es va celebrar al Principat del 31 de juliol al 6 d’agost.
Hi van participar 27 estudiants que van rebre 30 hores de classe de català al llarg de 15 dies, a més d’assistir a conferències i a activitats culturals de renom per un total de 15 hores més.

Els estudiants han valorat positivament l’experiència de participar al Campus, sobretot per la interrelació entre ells i amb el professorat. També en destaquen les classes de llengua; les diferències entre les àrees catalanoparlants; i el programa d’activitats ludicoculturals establert, que els ha permès descobrir Andorra des de diferents vessants.

L’experiència del Campus Universitari de la Llengua Catalana, iniciada l’any 2002, afavoreix la coneixença sociopolítica, cultural i econòmica dels indrets on s’hi desenvolupa. Enguany, la primera setmana ha tingut lloc majoritàriament a la ciutat de Girona i la setmana andorrana, a Canillo, si bé s’ha continuat afavorint la descoberta general del Principat entre aquests estudiants universitaris estrangers.

Al llarg d’aquests 16 anys del Campus Universitari de la Llengua Catalana hi han pres part més de 460 estudiants de nombrosos països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada