El  Parc Natural del Cadí-Moixeró celebra el 25è Concurs de fotografia que enguany s’ha d’inspirar en el tema “Paisatges nocturns al Parc”. Al  llarg d’aquests 25 anys, el concurs s’ha dedicat a diverses temàtiques -món vegetal, fauna, ocells, colors, boscos, romànic, aigua, valls i muntanyes, flors, activitats tradicionals, invertebrats, paisatges, racons amagats, món animal, festes i tradicions, 25 cims, pobles i masies, rius i fonts, primavera, estiu, tardor, hivern i patrimoni cultural-, que han permès donar a conèixer l’espai natural des dels vessants natural i cultural. Al mateix temps, les 25 edicions del concurs han facilitat disposar d’un ampli fons fotogràfic, divers i de bona qualitat.
 
Com a novetat, aquest any les fotografies s’hauran de presentar en format digital, en JPG i amb una mida mínima pel costat més llarg de 3.000 punts i una mida màxima de fitxer de 8Mb al correu electrònic: pncadimoixero@gencat.cat, fins al dia 25 de juny de 2017, per tal de facilitar la participació.
 
L’organització serà l’encarregada de fer la reproducció en paper de les imatges seleccionades pel jurat que, com sempre, s’exposaran al Centre del Parc, a Bagà.
 

La fotografia és sens dubte un al·licient més en la visita a aquest espai natural protegit. Així ho demostra la creixent presència d’imatges del parc que els visitants publiquen a les xarxes socials, la bona acollida dels cursos de fotografia organitzats pel parc, o l’interès per captar amb la càmera fotogràfica o el telèfon mòbil, la seva visita a qualsevol dels molts indrets de gran bellesa del parc i els diferents valors naturals, culturals i etnogràfics que s’hi poden trobar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada