253 persones s’han inscrit als 18 cursos gratuïts de català que des del passat 29 de gener ofereix l’Àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Als nivells orals A1 i A2 s’hi han inscrit 158 persones i als nivells escrits B1 i B2 s’han registrat 95 inscripcions.

En paral·lel als cursos, s’ofereix el mètode de l’autoaprenentatge, més flexible i ajustat a les necessitats de cada usuari, que aquest gener ha obtingut xifres rècord. En aquest sentit, gràcies a la posada en marxa del nou Centre de Català, situat a l’avinguda Esteve Albert d’Escaldes-Engordany, en només 8 dies de funcionament s’ha assolit ja la mitjana diària de 21 persones ateses. En l’anterior ubicació, l’autoaprenentatge a la parròquia escaldenca havia obtingut una assistència d’11 persones diàries al novembre, i de 5, al desembre.

D’altra banda, els passats dies 2 i 3 de febrer va tenir lloc la convocatòria d’hivern dels exàmens oficials de llengua catalana, a la qual hi van concórrer 211 candidats. Als nivells A1 i A2 s’hi van presentar 22 persones i als nivells B1, B2 i C1, 189. La publicació dels resultats serà el dijous 8 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada