253 inscrits als 18 cursos de l’Àrea de Llengua Catalana

253 persones s’han inscrit als 18 cursos gratuïts de català que des del passat 29 de gener ofereix l’Àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. Als nivells orals A1 i A2 s’hi han inscrit 158 persones i als nivells escrits B1 i B2 s’han registrat 95 inscripcions.

En paral·lel als cursos, s’ofereix el mètode de l’autoaprenentatge, més flexible i ajustat a les necessitats de cada usuari, que aquest gener ha obtingut xifres rècord. En aquest sentit, gràcies a la posada en marxa del nou Centre de Català, situat a l’avinguda Esteve Albert d’Escaldes-Engordany, en només 8 dies de funcionament s’ha assolit ja la mitjana diària de 21 persones ateses. En l’anterior ubicació, l’autoaprenentatge a la parròquia escaldenca havia obtingut una assistència d’11 persones diàries al novembre, i de 5, al desembre.

D’altra banda, els passats dies 2 i 3 de febrer va tenir lloc la convocatòria d’hivern dels exàmens oficials de llengua catalana, a la qual hi van concórrer 211 candidats. Als nivells A1 i A2 s’hi van presentar 22 persones i als nivells B1, B2 i C1, 189. La publicació dels resultats serà el dijous 8 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.