Després de l’èxit de les representacions del Pessebre Vivent, el repartiment de “Turistes i banyistes” també estarà format per actors i actrius amateurs, en total 25 persones en seran els protagonistes. I és que aquesta activitat neix a iniciativa d’un grup d’actors del Pessebre Vivent que van suggerir la possibilitat de fer més representacions a l’estiu, després de la bona experiència del Pessebre.

“Turistes i banyistes” està sota la direcció dels professors de l’Animal Escola de Teatre Irina Robles i Juanma Casero.

Aquest espectacle, que s’emmarca en els actes de celebració dels 40 anys de la parròquia té com a fil conductor la importància del turisme en el desenvolupament d’Escaldes-Engordany. Un fet que va estretament vinculat a l’aigua termal. I és que Les Escaldes sempre ha estat la parròquia de l’aigua. I així n’han deixat constància tots aquells viatgers que han trepitjat les Valls al llarg de la història. Les termes, les aigües sulfuroses, les fondes, els primers banyistes, els usos i costums de les seves gents van despertar la curiositat de cèlebres viatgers de finals de S.XVIII – S.XIX fins als nostres dies.

Don Francisco de Zamora, el Comte Henri Russell-Killought, Esteve Albert o el mateix mossèn Cinto Verdaguer van escriure en els seus diaris informació insòlita que ajuda a imaginar com era l’Andorra d’abans. Però no només ens parlen de l’aigua, sinó també de la pagesia, del cultiu de tabac, dels seus habitants… Anècdotes divertides, costums, noms i dades curioses que ens aporten una mirada fresca a la més bella pubilla d’Andorra.

Les representacions tindran lloc:

Dijous 9 i divendres 10 d’agost: 20 i 20.30 h.

Dissabte 11 d’agost: 11 i 11.30 h.

Dissabte 22 i diumenge 23 de setembre: 11.30 i 12 h.

L’entrada, a un preu de 3 euros, es pot adquirir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany a partir de dilluns 6 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada