249 persones s’inscriuen en els programes d’orientació laboral de la Creu Roja Andorrana

Un total de 249 persones han estat formades entre els inscrits al Servei d’Ocupació, usuaris del programa d’Orientació laboral de la Creu Roja Andorrana i els alumnes del curs “Cos de Voluntaris per la Natura”.

Aproximadament el 50% d’aquestes persones han pogut trobar una feina, principalment temporal.

Andorra Telecom va donar la quantitat de 8.000€ a la Creu Roja Andorrana per la realització del programa d’orientació laboral.

Gràcies a aquesta aportació, la Creu Roja Andorrana continua aquest any amb les formacions ocupacionals donant  continuïtat a les formacions destinades a ocupacions del sector serveis, com és el cas de la formació com a recepcionista en l’àmbit hoteler, però també es seguirà apostant per formacions ocupacionals en les que els usuaris puguin conèixer noves professions, com ha estat el cas d’ajudant de carnisser, o altres professions.

També es vol apropar aquestes formacions a aquells col·lectius més desfavorits per tal de proporcionar-los eines que els permetin apropar-se al món professional.

El curs en Prevenció i Socors Cívics nivell 1, per afavorir la integració dels coneixements en primers auxilis de tota la població, tindrà continuïtat.

La voluntat de Creu Roja Andorrana és poder continuar oferint formacions amb continguts realment útils i interessants i incorporant en la mesura del possible una part pràctica per què els alumnes coneguin de primera mà les tasques i funcions que comporten aquell lloc de treball.

Des del programa d’Orientació laboral també s’estan estudiant noves accions per impulsar i promoure la contractació i incorporació d’aquelles persones amb més vulnerabilitat, a les empreses i negocis del país.

 Les formacions realitzades han estat :

1- Ajudants de recepcionistes d’hotel 88 persones

2- Cambrera d’habitacions 10 persones

3- Operari de magatzem : 47 persones

4- Ajudant de carnisseria : 8 persones

5- Com millorar les competències professionals:  26 persones

6- Prevenció i Socors Cívics nivell 1 : 70 persones

TOTES LES NOTÍCIES