visita-nens

Un grup de 24 nenes i nens d’onze i dotze anys d’edat, de l’Escola Espanyola d’Andorra la Vella, acompanyats de dos professors, han visitat Casa Comuna aquest matí, a partir de les 11.15 hores.

Els escolars han estat rebuts pels cònsols de la parròquia a la sala del Consell de Comú.

El motiu d’aquesta visita era que els nens i nenes d’aquest centre educatiu poguessin donar més significat als conceptes treballats i apresos a classe sobre les parròquies i els comuns.

La cònsol major, Rosa Ferrer, els ha exposat l’estructura institucional del país i els ha explicat les característiques dels serveis comunals, com els de Joventut, del Casal i de l’Hostal Calones, de Social i de les Cases Pairals, les tasques que assumeixen els serveis d’Higiene Pública, de Circulació, el Departament d’Esports i la descripció dels equipaments, així com el Servei a la Infància i les escoles artístiques del Centre Cultural.

Posteriorment, els cònsols s’han sotmès a una entrevista col·lectiva, en la qual la majoria dels escolars s’han interessat principalment en rebre explicacions sobre qüestions pràctiques com són la recollida de trastos, l’enllumenat de Nadal, el funcionament dels camions de recollida d’escombraries i els equipaments comunals.

Els cònsols han convidat els visitants a conèixer el despatx oficial de la cònsol major de la parròquia i els han obsequiat amb un pin de l’escut antic del Comú d’Andorra la Vella.

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada