Enric Torres Araúz s’incorpora com a director de Nous Projectes d’Andorra Turisme

Andorra Turisme informa que, des d’aquest mes de juny, Enric Torres Araúz s’ha incorporat a l’equip de la societat assumint la direcció de Nous Projectes.

Més enllà de les actuacions que s’estan duent a terme en l’àrea de màrqueting i de comunicació amb l’objectiu de promoure la marca turística d’Andorra a l’estranger, la voluntat de la societat és donar també importància a l’explotació turística dels recursos esportius, culturals i altres esdeveniments. La intenció és precisament aprofitar l’àmplia experiència de Torres Araúz i avançar en l’assoliment d´aquesta fita.

Les seves funcions es centraran en desenvolupar i aprofundir noves iniciatives que des d’Andorra Turisme ja s’estan treballant i que, amb aquesta nova incorporació, permetrà donar-los una empenta.

Enric Torres Araúz , de 42 anys, és diplomat en turisme pel CETT-Universitat de Barcelona i també té un postgrau en l’especialitat de gestió turística per la Universitat de Touluse-le-Mirail.

A part de l’extensa formació acadèmica en el sector turístic, compta amb una llarga trajectòria professional dins de l’administració pública on ha estat, entre d’altres, director de turisme quan es va crear la societat Andorra Turisme al 2008. En els últims dos anys ha estat col·laborant amb el comú de Canillo en diferents projectes encaminats a la dinamització turística de la parròquia.

Text: Andorra Turisme

2 comentaris

  1. Continuem pagant els vots als amics, als germans dels amics, als parents i etc…Per cert, no el van fotre fora de Canillo per la pésima campanya de turisme que va fer?

  2. un altre d’arreglat

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES