Un total de 230 pilots de diferents nivells i categories prendran part en el Trial Tres Nacions que es disputa aquest cap de setmana als quarts de Nagol i Fontaneda. Així doncs, Sant Julià de Lòria torna a ser l’epicentre nacional i mundial d’aquest esport tan arrelat a casa nostra.

Precisament, en la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment celebrada al Centre cultural aquest divendres, el conseller d’Esports, Pere Pràxedes ha volgut incidir en el vincle que existeix entre la parròquia i el trial des d’una doble vessant. “D’una banda acollim competicions del màxim nivell amb les primeres figures mundials d’aquest esport, i de l’altra apostem per la base, fet que prova l’elevat grau d’implicació que el Comú de Sant Julià de Lòria ha tingut sempre en relació al trial”, ha manifestat en presència dels responsables de les federacions dels tres països participants i el pilot resident Toni Bou. Bou ha elogiat el paper de la Federació Motociclista Andorrana en l’organització i ha destacat la duresa i versatilitat de les zones amb presència de roques, terra i aigua.

D’aquesta manera, Pràxedes ha volgut posar en valor que és un gran atractiu per als espectadors i el teixit comercial del poble acollir grans cites, al mateix temps que es treballa per iniciar la canalla en aquest esport amb projecció a futur, tot fent referència als cursets que tenen lloc cada dimecres a la plaça de la Germandat.
De la seva banda, la presidenta de la FMA, Natàlia Gallego ha explicat que la jornada del dissabte competiran les categories inferiors a la zona de Fontaneda, mentre que els professionals ho faran diumenge.

La prova també és puntuable per als campionats nacionals dels tres països que participen: Andorra, Espanya i França. I en aquest sentit, els actuals campions Oriol Pi, el propi Toni Bou i Alex Ferrer han estat presents durant la presentació. Tot el programa es pot consultar a www.fma.ad

santjulia.ad

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada