23 anys de presó per agressions sexuals a la filla menor

L´Audiència Nacional espanyola ha condemnat un hostaler resident al Principat a 23 anys de presó per haver violat repetidament la seva filla, entre els 7 i els 9 anys.
La sentència judicial assegura que els abusos sexuals es van produir en les visites que realitzava l´ara adolescent al domicili del seu pare, a Andorra.

L´home, natural de Galicia, es dedicava a l´hostaleria i regentava un restaurant al Principat. Quan els fets es van produir, la menor vivia en un centre de menors sota la tutela de la Comunitat de Madrid, després d´haver patit diversos episodis de maltractaments.

En la vista celebrada a l’Audiència Nacional, la menor va relatar els nombrosos episodis d’agressions que va patir. En el judici, la noia va explicar que el pare aprofitava les visites al Principat durant les vacances de Setmana Santa i Nadal per agredir-la. El tribunal ha provat també que els abusos i agressions sexuals han provocat fortes seqüeles psíquiques a la noia, fins al punt que s´ha intentat suïcidar diverses vegades.

La sentència de l’Audiència Nacional imposa també a l´agressor una indemnització de 60.000 euros per a la víctima.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.