20è Concurs infantil i juvenil de narrativa curta de Sant Jordi

Les Biblioteques d’Andorra comuniquen que s’han fet públiques les bases del 20è Concurs infantil i juvenil de narrativa curta de Sant Jordi. Aquest concurs és d’àmbit nacional i està obert a tots els nois i noies residents al Principat, segons quatre categories a partir dels 6 anys i fins als 18.

En la categoria Rosa, de 6 a 8 anys, es permet la presentació d’un conte fet de forma col•lectiva, de manera que si una classe vol participar amb un conte treballat en conjunt ho puguin fer; d’altra banda donem els correus electrònics de totes les biblioteques per facilitar l’enviament dels contes utilitzant les noves tecnologies.

Els concursants han de presentar un conte curt de tema lliure, en català, d’una extensió mínima de 2 fulls i màxima de 10 fulls, i poden lliurar-lo a qualsevol biblioteca pública del Principat.

El termini de presentació de treballs és el dia 19 d’abril. Hi haurà dos contes premiats per categoria, i un premi a l’obra col•lectiva en la categoria Rosa; els premis consisteixen en vals de compra en llibreries.

Per a més informació sobre les modalitats del concurs o qualsevol altre aspecte, poden trucar a qualsevol biblioteca pública o consultar les bases a la pàgina web: www.catalegbiblioteques.ad